Компаніївка
Переглядів: 241

Алгоритм дій: що необхідно зробити безробітному, аби безкоштовно вивчити англійську?

Що ж необхідно зробити безробітному, аби безкоштовно вивчити англійську?
Насамперед, слід звернутися до центру зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем перебування безробітного з проханням залучення до програми безкоштовного навчання за проектом «LingvaSkills», надати фахівцю свою адресу електронної пошти будь-якого українського провайдера. Координатори проекту виконають необхідні технічні операції, і кар’єрний радник центру зайнятості повідомить шукачу роботи персональний пароль для входу в систему. Після цього безробітний може з власного комп’ютера розпочинати навчання.
Онлайн-курс включає в себе інтерактивну гейміфіковану веб-програму для тренування мовних навичок та інших аспектів вивчення мови, а також форму зворотного зв'язку з викладачем і базу поширених запитань для спрощення процесу навчання.
Переваги навчання на платформі LingvaSkills:
• гнучкий графік занять (кожний користувач сам вибирає час і тривалість виконання вправ);
• можливість навчання з нульового рівня (навчання адаптоване для різного рівня знань);
• зворотній зв’язок (цілодобовий контакт із користувачами завдяки онлайн чату, що передбачено даною технологією);
• достатньо лише 15-30 хвилин на день для помітного результату вже через 30 днів;
• навчання безкоштовне.
Громадяни, які зареєстровані в службі зайнятості як безробітні, та прагнуть стати конкурентоспроможним на ринку праці, успішно знайти роботу своєї мрії, можуть скористатися унікальним шансом освоїти або поглибити знання найбільш поширеної у світі іноземної мови.