Компаніївка
Переглядів: 732

За 7 місяців 2020 року Центрами обслуговування платників Новоукраїнського управління надано 10421 адміністративну послугу

У Центрах обслуговування платників (далі - ЦОП) Новоукраїнського управління Головного управління ДПС у Кіровоградській області надається повний спектр адміністративних послуг перелік, яких опублікований на субсайті територіальних органів ДПС у Кіровоградській області та безпосередньо у ЦОП.
Протягом січня-липня 2020 року платникам податків та громадянам, що зареєстровані на території обслуговування Новоукраїнського управління надано 10421 адміністративна послуга.
Найбільш затребуваними являються послуги з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів, видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків із Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.
Новоукраїнське управління ГУ ДПС в області нагадує, що для зручності платників податків Державною податковою службою України запроваджено сервіс «Електронний кабінет», скористатись ним можливо цілодобово як з персональних комп’ютерів так і з смарт пристроїв, сервіс працює безкоштовно. За допомогою даного сервісу можливо сформувати та надіслати до органів ДПС електронні документи, у тому числі податкову звітність, запити на отримання інформації, заяви для реєстрації платниками окремих податків. Також, платник може у режимі реального часу отримати доступ до особистої інформації, а саме отримати відомості про суми отриманих доходів і утриманих податків, стан поданої звітності та інше.
Вхід до «Електронного кабінету» здійснюється за адресою: cabinet.tax.gov.ua з використання електронного цифрового підпису будь-якого Акредитованого центру сертифікації ключів.

 

Новоукраїнське управління ГУ ДПС у Кіровоградській област