Компаніївка
Переглядів: 739

За 7 місяців 2020 року до місцевих бюджетів Новоукраїнського управління надійшло 84,4 млн. грн. плати за землю.

За січень-липень 2020 року від платників податків Новоукраїнського управління надходження плати за землю склали 84,4 млн. грн., що становить 106,8 відс. до планового показника.
Від землекористувачі - юридичних осіб до бюджету надійшло 54,1 млн. грн., що на 7,4 млн. грн. більше ніж індикативний показник. Фізичними особами до місцевих бюджетів сплачено 30,3 млн. гривень.
Звертаємо увагу громадян, які є власниками земельних ділянок, що нарахування сум земельного податку проводиться контролюючими органами, які надсилають (вручають) платникові до 1 липня поточного року податкове повідомлення-рішення про сплату податку. Земельний податок необхідно сплатити протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення.
За несвоєчасну сплату податкових зобов'язань платник податків притягується до відповідальності у вигляді штрафу у таких розмірах:
- при затримці до 30 календарних днів включно, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов’язання, – у розмірі 10 відсотків погашеної суми податкового боргу;
- при затримці більше 30 календарних днів, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов’язання, – у розмірі 20 відсотків погашеної суми податкового боргу.

 

Новоукраїнське управління ГУ ДПС у Кіровоградській області