Компаніївка
  • Головна
  • Рішення сесій
  • 2022 рік
  • №6740   Про внесення змін до рішення селищної ради від 22 грудня 2017 року №43 «Про затвердження селищної програми  «Територіальна оборона» на 2018-2023 роки
Переглядів: 194

№6740   Про внесення змін до рішення селищної ради від 22 грудня 2017 року №43 «Про затвердження селищної програми  «Територіальна оборона» на 2018-2023 роки

КОМПАНІЇВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

 двадцять другої сесії селищної ради

восьмого скликання

від 15 лютого  2022 року                                                                                    № 6740

смт Компаніївка

 

Про внесення змін до рішення селищної ради

від 22 грудня 2017 року №43 «Про затвердження

селищної програми  «Територіальна оборона» на 2018-2023 роки

 

Керуючись пунктом 16 частини першої статті 43 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до законів України «Про основи національного спротиву», «Про оборону України», «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», Указу Президента України від 01 травня 2014 року № 447/2014 «Про заходи щодо підвищення обороноздатності держави», Положення про територіальну оборону України, затвердженого Указом Президента України від 23 вересня 2016 року № 406/2016

 

селищна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни і доповнення до селищної програми «Територіальна оборона» на 2018-2023 роки, затвердженої рішенням Компаніївської селищної ради від 22 грудня 2017 року № 43, а саме:

1.1  у розділі «Загальна характеристика програми» абзац 2 та 3 викласти у новій редакції, а саме : розробником Програми є Компаніївська селищна рада. Співрозробником програми є Кропивницький районний відділ Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області, Кіровоградський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, четвертий відділ Кропивницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Відповідальним виконавцем Програми є селищна рада спільно з Кропивницьким районним відділом Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області, Кіровоградським обласним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки, четвертим відділілом Кропивницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

1.2 у розділі «Обґрунтування шляхів і засобів розв’язання проблеми, обсягів та джерел фінансування, строки виконання програми» абзац 2 викласти у новій редакції, а саме:  виконання програми дасть можливість виконати вимоги щодо здійснення матеріально-технчного забезпечення підрозділів територіальної оборони громади, які формуються Кіровоградським обласним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки та четвертим відділом Кропивницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

1.3 у розділі «Система управління та контролю за ходом виконання Програми» абзац 2 викласти у новій редакції: Відповідальним за надання звітних матеріалів є Кропивницький районний відділ Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області, Кіровоградський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, четвертий відділіл Кропивницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

  1. Додаток 2 доповнити пунктом 8 «Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів», а саме Кіровоградському обласному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки на заходи та роботи з територіальної оборони, що додається.
  2. Контроль виконання рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету, інвестицій та соціально-економічного розвитку.

 

 

 

Селищний голова                                                      Олександр МАСЛЮКОВ

Додаток 2

до рішення селищної ради від 22 грудня  2017 року № 43 ( в редакції рішення від 15  лютого 2022 року № 6740  «Про внесення змін до рішення селищної ради «Про затвердження селищної  програми «Територіальна оборона» на 2018-2023 роки

Орієнтовне ресурсне забезпечення

селищної Програми«Територіальна оборона» на 2018-2023 роки

№ з/п

Найменуваннявидатків

2018-2023

1.

Придбання пально-мастильних матеріалів для підвозу до палігону на бойове злагодження та виконання стрільб підрозділів територіальної оборони, а також обстеження важливих об’єктів щодо створення планів їх охорони та оборони

в межах фінансового ресурсу на відповідний бюджетний період

2.

Обладнання кімнат зберігання зброї РО та ЗГО (металеві двері, металеві решітки та стайні для зберігання зброї на 121 ствол(автомати))

в межах фінансового ресурсу на відповідний бюджетний період

3.

Закупівля матеріальної бази для проведення занять (ваго-габаритні макети озброєння, плакати з навчальним матеріалом, виготовлення мішеней)

в межах фінансового ресурсу на відповідний бюджетний період

4.

військової форми одягу для організаційного ядра РО та ЗГО (50 комплектів)

в межах фінансового ресурсу на відповідний бюджетний період

5.

Придбання пально-мастильних матеріалів Долинським міжрайонним відділенням Управлінню Служби безпеки України в Кіровоградській області для попередження, виявлення та припинення терористичних посягань, з боку спецслужб РФ, ДРГ, інших організацій, окремих груп та осіб на шкоду державній безпеці. Протидія незаконному обігу засобів ураження, перекриття каналів їх ввезення з зони проведення АТО на територію смт Компаніївки та сіл об’єднаної громади. Проведення фільтраційних заходів, пов’язаних з в’їздом на територію Компаніївського району вимушених переселенців з зони проведення антитерористичної операції, з метою виявлення учасників НЗФ псевдодержавних утворень, що діють на території окремих районів Донецької та Луганської областей.

в межах фінансового ресурсу на відповідний бюджетний період

6.

Придбання засобів звʼязку для підрозділів ТРО

15252,00

                                          

  • Продовження додатка 2

7.

Придбання ПЕОМ для підрозділів ТРО

У межах фінансового ресурсу на відповідний бюджетний період

8.

Субвенція  з місцевого бюджету державному бюджету на виконання заходів та робіт з територіальної оборони, а саме Кіровоградському обласному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки на заходи та роботи з територіальної оборони

У межах фінансового ресурсу на відповідний бюджетний період

                                                       

Секретар селищної ради                                                     Анна ФРОЛОВА