Компаніївка
  • Головна
  • Рішення сесій
  • 2020 рік
  • №1191 Про розгляд заяви громадянина Лаврусенка Сергія Олександровича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарс
Переглядів: 762

№91 Про припинення самостійного ведення фінансово-господарської діяльності - Компаніївського міжшкільного навчально-виробничого комбінату

КОМПАНІЇВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

третьої сесії селищної ради

восьмого скликання

від 22 грудня 2020 року                                                                                  №91

смт Компаніївка

Про припинення самостійного ведення фінансово-господарської діяльності - Компаніївського міжшкільного навчально-виробничого комбінату

Відповідно до статті 64 Господарського кодексу України, відповідно до пункту 5 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення селищної ради від 11 грудня 2020 року №269 «Про створення  комунальної установи «Центр моніторингу та аналізу діяльності закладів освіти» Компаніївської селищної ради Кіровоградської  області»

селищна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Припинити самостійне ведення фінансово-господарської діяльності Компаніївського міжшкільного навчально-виробничого комбінату шляхом ліквідації.
  2. Визначити головою комісії з припинення ШТУНДЕР Анжелу Анатоліївну – директора Компаніївського міжшкільного навчально-виробничого комбінату.
  3. Надати право першого підпису бухгалтерських, фінансових та інших платіжних документів, що застосовуються у процесі припинення - голові ліквідаційної комісії – Штундер Анжелі Анатоліївні.
  4. Доручити голові ліквідаційної комісії:

затвердити склад комісії з припинення шляхом ліквідації юридичних осіб публічного права у відповідності до вимог чинного законодавства.

організувати роботу комісії щодо проведення процедури припинення фінансово-господарської діяльності у відповідності до чинного законодавства України та провести необхідні дії щодо складання ліквідаційного балансу установи, закриття рахунків в установах банків та в органах Державного казначейства України.

  1. У разі наявності на рахунках, що закриваються залишку коштів, перерахувати їх на підставі платіжного доручення на рахунок, відкритий правонаступником.
  2. Доручити ліквідаційній комісії, укласти акт приймання-передачі основних засобів, обліково-бухгалтерської документації, обладнання та інших матеріальних цінностей (за наявності), необхідних для ведення бухгалтерського обліку та фінансової звітності.
  3. Визначити термін дії (роботи) ліквідаційної комісії до 31 січня 2021 року.
  4. Директору Компаніївського міжшкільного навчально-виробничого комбінату внести зміни до штатного розпису Компаніївського міжшкільного навчально-виробничого комбінату та виключити з переліку посаду головного бухгалтера - 1 штатна одиниця.
  5. Штатний розпис зі змінами подати на затвердження органу управління освітою в установленому законодавством порядку та введенням в дію з 01 січня 2021 року.
  6. Визнати комунальну установу «Центр моніторингу та аналізу діяльності закладів освіти» Компаніївської селищної ради правонаступником фінансово-господарської діяльності, майна, прав та зобов’язань Компаніївського міжшкільного навчально-виробничого комбінату.
  7. Контроль виконання рішення залишаю за собою.

Селищний голова                                                          Олександр МАСЛЮКОВ