Компаніївка
  • Головна
  • Рішення сесій
  • 2020 рік
  • №863 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель с. Живанівка по вул. Центральна, з метою формування земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель закладів культу
Переглядів: 274

№863 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель с. Живанівка по вул. Центральна, з метою формування земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель закладів культу


КОМПАНІЇВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

тридцять шостої сесії селищної ради
восьмого скликання

від 19 березня 2020 року № 863

смт Компаніївка

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель с. Живанівка по вул. Центральна, з метою формування земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування (код КВЦПЗ – 03.05).


Заслухавши інформацію селищного голови, на виконання програми соціально-економічного розвитку селища Компаніївка на 2020 рік, керуючись статтями 12, 19, 38, 39, 79-1, 186 Земельного кодексу України, пункту «к» статі 25, статтею 57 Закону України "Про землеустрій", пункту 7 розділу VII «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про Державний земельний кадастр», на підставі пункту 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».
селищна рада
ВИРІШИЛА:
1. Розробити технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель с. Живанівка по вул. Центральна з метою формування земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування (код КВЦПЗ – 03.05), визначення її угідь, встановлення кількісних характеристик, а також занесення інформації про земельну ділянку до бази даних Державного земельного кадастру загальною орієнтовною площею 0,05 га, із земель житлової та громадської забудови, що перебувають у запасі в межах с. Живанівка на території Компаніївської селищної ради Компаніївського району Кіровоградської області.
2. Доручити Компаніївському селищному голові замовити проведення інвентаризації земель та виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель у суб’єктів господарювання, які є виконавцями робіт із землеустрою відповідно до закону.

 

Селищний голова Олександр Маслюков

 

Результати голосування:
«За» - 18
«Проти» - 0
«Утримались» – 0
Не брав участь у голосуванні - селищний голова О.Маслюков.
№ п/п Прізвище, ім’я, по батькові депутата Вибір
1 Довгопола Тетяна Миколаївна ЗА
2 Дончук Олеся Анатоліївна ЗА
3 Доцюк Ігор Вікторович ЗА
4 Коломієць Світлана Олександрівна ЗА
5 Лушний Іван Іванович ЗА
6 Льошенко Валері Миколайович ЗА
7 Матушенко Світлана Володимирівна ЗА
8 Панасюк Юрій Іванович ЗА
9 Петрова Наталія Миколаївна ЗА
10 Сервінський Олександр Володимирович ЗА
11 Середа Анатолій Іванович ЗА
12 Суковач Валентина Іванівна ЗА
13 Сивирин Світлана Василівна ЗА
14 Ткаченко Євгеній Юрійович ЗА
15 Федоров Сергій Володимирович ЗА
16 Фролова Анна Миколаївна ЗА
17 Федоренко Олександр Петрович ЗА
18 Чабан Наталія Володимирівна ЗА