Компаніївка
  • Головна
  • Рішення сесій
  • 2015 рік
  • № 38 Про передачу на утримання вуличного освітлення та внутрішнього електропостачання парку відпочинку на баланс КП «Благоустрій смт Компаніївка»
Переглядів: 1592

№ 38 Про передачу на утримання вуличного освітлення та внутрішнього електропостачання парку відпочинку на баланс КП «Благоустрій смт Компаніївка»

УКРАЇНА
КОМПАНІЇВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
четвертої сесії селищної ради
сьомого скликання

23 грудня 2015 року № 38

смт Компаніївка

Про передачу на утримання вуличного освітлення та внутрішнього електропостачання парку відпочинку на баланс КП «Благоустрій смт Компаніївка»

Розглянувши клопотання начальника КП «Благоустрій смт Компаніївка» Черногорової Катерини Миколаївни, відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

С Е Л И Щ Н А Р А Д А
В И Р І Ш И Л А:

1. Передати на утримання КП «Благоустрій смт Компаніївка» вуличне освітлення смт Компаніївка Компаніївської селищної ради від КТП № 81 та КТП №89.

2. Передати на утримання КП «Благоустрій смт Компаніївка» внутрішнє електропостачання парку відпочинку по вул. Леніна в смт Компаніївка Кіровоградської області.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань паливно-енергетичного комплексу, енергозбереження та житлово-комунального господарства.

Селищний голова О. Маслюков