Компаніївка
Переглядів: 433

В п’ятницю 2 липня 2021 року ініціативна група здійснила благоустрій дитячого майданчику та прилеглої території в селі Братерське

7

Дитячий майданчик на території села Братерське більше п’яти років є місцем постійного перебування, зростання та гри малечі. В невеликому населеному пункті майданчики - це  завжди громадські та, навіть, публічні місця, де жителі обговорюють проблеми і події життя, діляться новинами. Гойдалка, драбина, гірка, карусель, пісочниця – всі ці знаряддя приваблюють дітей в різні періоди їх розвитку, сприяють напрацюванню навиків комунікації та соціалізації в повній мірі як дітей, так і їх батьків. Саме тому, свідомі та ініціативні жителі села відгукнулися на пропозицію селищного голови Олександра Маслюкова провести оновлення дитячого майданчику.

2

В п’ятницю 2 липня 2021 року ініціативна група у складі:  Нужна Ірина, Карбівнича Олена, Карбівничий Анатолій, Рябчун Ніна, Копєйка Надія, Копєйка Ольга, Римбалюк Любов, Буриліна Вікторія, Лігостова Людмила, Ковальська Вікторія пофарбували, відремонтували та здійснили благоустрій прилеглої території. Карбівничий Анатолій власноруч здійснив ремонт огорожі, покіс трави та фрезерування піску в пісочниці.

1

Всі роботи були здійснені активістами завдяки відчутній фінансовій підтримці Скляренко Івана Володимировича, який забезпечив учасників фарбою та необхідними матеріалами.

3

Не обійшлося і без маленьких помічників, які морально підтримували учасників-батьків та підносили їм воду, адже спекотний день подарував учасникам ініціативи не тільки гарний настрій, а й засмагу. Організатори події відзначили участь найменших помічників смаколиками. 

5

Учасники акції спільними зусиллями надали нове життя дитячому майданчику, зробили його охайним та затишним куточком відпочинку для всіх найменших жителів та гостей села, вкотре довели, що чекати та вимагати аби хтось щось робив не дієво. Набагато ефективніше і продуктивніше вирішувати проблеми власноруч, згуртувавшись для досягнення своєї мети, адже разом – ми сила!

64