Компаніївка
Переглядів: 638

15 червня 2021 року в приміщенні сільського будинку культури села Лозуватка було проведено черговий виїзний прийом громадян сіл Лозуватка, Волошки, Дружба.

 viber 2021 06 15 17 25 23

15 червня 2021 року в приміщенні сільського будинку культури села Лозуватка, відповідно до затвердженого графіку особистих (виїзних) прийомів громадян http://www.kompanievska-selrada.gov.ua/index.php/grafik-priyomu керівництвом Компаніївської територіальної громади проведено черговий виїзний прийом громадян сіл Лозуватка, Волошки, Дружба.

Селищний голова Маслюков О.А. провів прийом громадян за присутності Галіцької Л.М. – керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету та Гусака О.Я. – старости сіл Лозуватка, Волошки, Дружба.

На прийомі громадян були присутні всього 20 жителів громади, з них: жителів села Лозуватка  – 17 осіб, сіл Коротяк, Першотравенка, Брусівка – по 1 представнику.

Питання, що були розглянуті:

  1. Про ремонт доріг в селі Лозуватка.
  2. Про покіс трави біля покинутих домоволодінь в селі Лозуватка.
  3. Про перспективи освітньої реформи..
  4. Про обпилювання аварійно небезпечних дерев в селі Лозуватка.
  5. Про тимчасову відсутність вуличного освітлення в селі Лозуватка.
  6. Про порядок розгляду земельних питань.
  7. Про створення ініціативної групи в селі Лозуватка.
  8. Про роботу дільничного інспектора.
  9. Про збереження пасовищ та водоохоронних територій біля р.Інгул.

Селищний голова оглянув сільський будинок культури, приміщення старостату, ознайомився з нагальними проблемами та вивчив виклики, що потребують першочергового вирішення. Було висвітлено питання по аварійному стані покрівлі будинку культури, стану доріг, ліквідації стихійних сміттєзвалищ в селі, земельні, демографічні питання. Дрібні проблеми, яким довгий час не приділялася належна увага, тепер вимагають швидкого реагування: будинок культури потребує ремонту даху та самого приміщення, заміни вхідних дверей; небезпеку для життя жителів громади створює аварійно-небезпечна частина декору над входом до клубу та флагшток біля входу, а також розлогі та високі дерева, що надміру розрослися по селі Лозуватка. Після прийому громадян Олександр Маслюков оглянув приміщення для занять спортивними тренажерами, яке було відремонтоване силами активістів; відвідав сільську бібліотеку села, ознайомився з проблемами, що перешкоджають нормальному її функціонуванню.

 viber 2021 06 15 17 20 51

 viber 2021 06 15 17 25 59

 viber 2021 06 15 17 29 12

 viber 2021 06 15 17 30 09

На всі порушені питання мешканці громади отримали вичерпні відповіді та рекомендації. Питання, що потребують детальнішого вивчення були взяті на особистий контроль селищного голови та керуючого справами. Відповідним службам було надано доручення розглянути проблемні питання по суті та вирішити їх в найкоротші строки.

Спілкування з жителями населених пунктів району проводилися за умови дотримання протиепідеміологічних заходів для боротьби проти поширення епідемії COVID-19. Надалі особисті прийоми громадян будуть здійснюватися відповідно до затвердженого графіку.

 viber 2021 06 15 17 33 59