Компаніївка
Переглядів: 593

Пленарне засідання позачергової десятої сесії Компаніївської селищної ради восьмого скликання відбудеться 13 травня 2021 року о 10:00 годині в залі засідань Будинку рад

5d3adf6f6cdce480414487

Відповідно до розпорядження селищного голови від 05.05.2021 року №65-р повідомляємо, що пленарне засідання позачергової десятої сесії Компаніївської селищної ради восьмого скликання відбудеться 13 травня 2021 року о 10:00 годині в залі засідань Будинку рад.

Перелік питань, що виносяться до розгляду:

1. Про внесення змін до рішення селищної ради від 22 грудня 2020 року №81 «Про бюджет Компаніївської селищної територіальної громади на 2021 рік»

2. Про затвердження Положення щодо присудження премій обдарованим учням та педагогічним працівникам Компаніївської селищної ради.

3. Про затвердження базової мережі закладів культури Компаніївської територіальної громади.

4. Про затвердження  селищної програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2021-2023 роки.

5 Про затвердження тарифів на централізоване водопостачання СТОВ «Надія» с. Червоновершка

6. Про затвердження тарифів на централізоване водопостачання комунального сільського підприємства «Марꞌївка» с. Марꞌївка Кіровоградської області

7. Про затвердження робочої програми виробничого контролю безпечності та якості питної води з підземних джерел, призначеної для споживання людиною Комунального сільського підприємства «Марївське» Компаніївської селищної ради  Кіровоградської області».  

8. Про безоплатну передачу на баланс комунального підприємства «Благоустрій смт Компаніївка» Компаніївської селищної ради Кіровоградської області» комунального майна.

9. Про безоплатну передачу на баланс комунального некомерційного підприємства  «Компаніївська лікарня Компаніївської селищної ради Кіровоградської області» комунального майна.

10. Про безоплатну передачу на баланс комунального підприємства «Благоустрій смт Компаніївка» Компаніївської селищної ради Кіровоградської області» комунального майна.

11. Про корегування Генеральних планів та розроблення планів зонування територій

12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність громадянці Хоміцькій Оксані Романівні (КВЦПЗ-А.01.03) для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення, що перебувають у запасі на території Компаніївської селищної ради, Кропивницького району Кіровоградської області (за межами населеного пункту) та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці  Хоміцькій Оксані Романівні.

13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність громадянці Калінчук Світлані Лонідівні (КВЦПЗ-А.01.03) для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення, що перебувають у запасі на території Компаніївської селищної ради, Кропивницького району Кіровоградської області (за межами населеного пункту) та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці  Калінчук Світлані Леонідівні

14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність громадянину Гладкому Віталію Вікторовичу (КВЦПЗ: А.01.03) для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення, що перебувають в запасі на території Компаніївської селищної ради Кропивницького району Кіровоградської області (за межами населеного пункту), та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Гладкому Віталію Вікторовичу.

15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність громадянину Бакуменку Віктору Володимировичу (КВЦПЗ: А.01.03) для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення, що перебувають в запасі на території Кіровоградської області Компаніївський район с.Червоновершка, вул.Вишнева,25 та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Бакуменку Віктору Володимировичу.

16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність громадянці Нікітіній Юлії Василівні (КВЦПЗ-А.01.03) для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення, що перебувають у запасі на території Компаніївської селищної ради, Кропивницького району Кіровоградської області (за межами населеного пункту) та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці  Нікітіній Юлії Василівні.

17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки в оренду термінов на 28 років громадянці Поперешніченко Олені Іларіонівні (КВЦПЗ-А.01.03) для ведення городництва за рахунок земель сільськогосподарського призначення, що перебувають у запасі на території Компаніївської селищної ради, Компаніївського району Кіровоградської області (за межами населеного пункту) та передачу в оренду земельної ділянки для ведення городництва громадянці  Поперешніченко Олені Іларіонівні.

18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних  ділянок громадянці Корнієнко Любові Макарівні у власність загальною площею 2,2500га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) (код КВЦПЗ 02.01)та для ведення особистого селянського господарства(КВЦПЗ:01.03) за адресою: Кіровоградська область, Компаніївський район, с.Роздолля, вул.Хутірська та передачу у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства громадянці Корнієнко Любові Макарівні.

19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність громадянину Киріченку Сергію Анатолійовичу (КВЦПЗ: А.01.03) для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення, що перебувають в запасі на території Сасівської сільської ради Компаніївського району Кіровоградської області (за межами населеного пункту) та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Киріченку Сергію Анатолійовичу.

20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних  ділянок громадянці Постригань Лідії Францівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) (код КВЦПЗ 02.01)та для ведення особистого селянського господарства(КВЦПЗ:01.03)за рахунок земель сільськогосподарського призначення, що перебувають у запасі, за адресою: Кіровоградська область, Кропивницький район, смт.Компаніївка, вул.Садова,9 та передачу у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства громадянці Постригань Лідії Францівні.

21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність громадянці Піскарьовій Альоні Сергіївні (КВЦПЗ-А.01.03) для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, що перебувають у запасі на території Компаніївської селищної ради, Кропивницького району Кіровоградської області (за межами населеного пункту с.Голубієвичі) та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці  Піскарьовій Альоні Сергіївні.

22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність громадянину Веклинцю Івану Васильвичу (КВЦПЗ: А.01.03) для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, що перебувають в запасі на території Компаніївської селищної ради Компаніївського району Кіровоградської області (за межами населеного пункту с.Голубієвичі) та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Веклинцю Івану Васильовичу.

23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність громадянці Роман Юлії Петрівні (КВЦПЗ-А.01.03) для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення, що перебувають у запасі, на території Компаніївської селищної ради, Кропивницького району Кіровоградської області (за межами населеного пункту) та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці  Роман Юлії Петрівні.

24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок Коркач Людмилі Павлівні, Піскарьовій Мар'яні Василівні, Веклинець Олені Василівні, Гудзю Віктору Олександровичу, НикифорукуВасилю Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства (КВЦПЗ-А.01.03) безоплатно у власність розміром 4,7615газа місцем розташування: Кіровоградська область, Компаніївський район, Компаніївська селищна рада, за межами населених пунктів та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці  Коркач Людмилі Павлівні.

25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок Коркач Людмилі Павлівні, Піскарьовій Мар'яні Василівні, Веклинець Олені Василівні, Гудзю Віктору Олександровичу, НикифорукуВасилю Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства (КВЦПЗ-А.01.03) безоплатно у власність розміром 4,7615газа місцем розташування: Кіровоградська область, Компаніївський район, Компаніївська селищна рада, за межами населених пунктів та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці  Піскарьовій Мар'яні Василівні.

26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок Коркач Людмилі Павлівні, Піскарьовій Мар'яні Василівні, Веклинець Олені Василівні, Гудзю Віктору Олександровичу, Никифоруку Василю Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства (КВЦПЗ-А.01.03) безоплатно у власність розміром 4,7615газа місцем розташування: Кіровоградська область, Компаніївський район, Компаніївська селищна рада, за межами населених пунктів та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці  Веклинець Олена Василівна.

27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок Коркач Людмилі Павлівні, Піскарьовій Мар'яні Василівні, Веклинець Олені Василівні, Гудзю Віктору Олександровичу, Никифоруку Василю Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства (КВЦПЗ-А.01.03) безоплатно у власність розміром 4,7615газа місцем розташування: Кіровоградська область, Компаніївський район, Компаніївська селищна рада, за межами населених пунктів та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину  Гудзю Віктору Олександровичу.28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок Коркач Людмилі Павлівні, Піскарьовій Мар'яні Василівні, Веклинець Олені Василівні, Гудзю Віктору Олександровичу, НикифорукуВасилю Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства (КВЦПЗ-А.01.03) безоплатно у власність розміром 4,7615газа місцем розташування: Кіровоградська область, Компаніївський район, Компаніївська селищна рада, за межами населених пунктів та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину  Никифоруку Василю Миколайовичу.

29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок Пахомі Мар'яні Миколаївні, Лукашуку Миколі Леонідовичу, Фалінському Івану Васильовичу, Фалінській Карині Василівні, Фалінській Світлані Василівні для ведення особистого селянського господарства (заКВЦПЗ:01.03) безоплатно у власність розміром 5,0000га, за місцем розташування: Кіровоградська область, Компаніївський район, Компаніївська селищна рада, за межами населених пунктів, та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці  Пахомі Мар'яні Миколаївні.

30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок Пахомі Мар'яні Миколаївні, Лукашуку Миколі Леонідовичу, Фалінському Івану Васильовичу, Фалінській Карині Василівні, Фалінській Світлані Василівні для ведення особистого селянського господарства (заКВЦПЗ:01.03) безоплатно у власність розміром 5,0000га, за місцем розташування: Кіровоградська область, Компаніївський район, Компаніївська селищна рада, за межами населених пунктів, та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці  Фалінській Карині Василівні.

31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок Пахомі Мар'яні Миколаївні, Лукашуку Миколі Леонідовичу, Фалінському Івану Васильовичу, Фалінській Карині Василівні, Фалінській Світлані Василівні для ведення особистого селянського господарства (заКВЦПЗ:01.03) безоплатно у власність розміром 5,0000га, за місцем розташування: Кіровоградська область, Компаніївський район, Компаніївська селищна рада, за межами населених пунктів, та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці  Фалінській Світлані Василівні.

32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок Пахомі Мар'яні Миколаївні, Лукашуку Миколі Леонідовичу, Фалінському Івану Васильовичу, Фалінській Карині Василівні, Фалінській Світлані Василівні для ведення особистого селянського господарства (заКВЦПЗ:01.03) безоплатно у власність розміром 5,0000га, за місцем розташування: Кіровоградська область, Компаніївський район, Компаніївська селищна рада, за межами населених пунктів, та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину  Фалінському Івану Васильовичу.

33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок Пахомі Мар'яні Миколаївні, Лукашуку Миколі Леонідовичу, Фалінському Івану Васильовичу, Фалінській Карині Василівні, Фалінській Світлані Василівні для ведення особистого селянського господарства (заКВЦПЗ:01.03) безоплатно у власність розміром 5,0000га, за місцем розташування: Кіровоградська область, Компаніївський район, Компаніївська селищна рада, за межами населених пунктів, та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину  Лукашуку Миколі Леонідовичу.

34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину Овчіннікову Ігору Віталійовичу (за КВЦПЗ:01.03) для ведення особистого селянського господарства  за рахунок земель сільськогосподарського призначення, що перебувають у запасі, на території Компаніївської селищної ради Кропивницького району Кіровоградської області(за межами населеного пункту), та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину  Овчіннікову Ігору Віталійовичу.

35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею 17.4870га, що розташовані за адресою: Кіровоградська область,Компаніївський район, Лозоватська сільська рада, за межами населеного пункту, у власність (шляхом безоплатної передачі) громадянам України для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ:01.03), та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину  Загоруйко Руслану Сергійовичу.

36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею 17.4870га, що розташовані за адресою: Кіровоградська область,Компаніївський район, Лозоватська сільська рада, за межами населеного пункту, у власність (шляхом безоплатної передачі) громадянам України для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ:01.03), та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці  Залецькій Катерині Вадимівні.

37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею 17.4870га, що розташовані за адресою: Кіровоградська область,Компаніївський район, Лозоватська сільська рада, за межами населеного пункту, у власність (шляхом безоплатної передачі) громадянам України для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ:01.03), та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину  Кальнєву Сергію Сергійовичу.

38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею 17.4870га, що розташовані за адресою: Кіровоградська область,Компаніївський район, Лозоватська сільська рада, за межами населеного пункту, у власність (шляхом безоплатної передачі) громадянам України для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ:01.03), та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці  Кардаш Юлії Сергіївні.

39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею 17.4870га, що розташовані за адресою: Кіровоградська область,Компаніївський район, Лозоватська сільська рада, за межами населеного пункту, у власність (шляхом безоплатної передачі) громадянам України для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ:01.03), та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину  Ковальчуку Марку Костянтиновичу.

40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею 17.4870га, що розташовані за адресою: Кіровоградська область,Компаніївський район, Лозоватська сільська рада, за межами населеного пункту, у власність (шляхом безоплатної передачі) громадянам України для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ:01.03), та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці  Корнєєвій Марині Ігорівні.

41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею 17.4870га, що розташовані за адресою: Кіровоградська область,Компаніївський район, Лозоватська сільська рада, за межами населеного пункту, у власність (шляхом безоплатної передачі) громадянам України для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ:01.03), та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Кривошею Владиславу Дмитровичу.

42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею 17.4870га, що розташовані за адресою: Кіровоградська область,Компаніївський район, Лозоватська сільська рада, за межами населеного пункту, у власність (шляхом безоплатної передачі) громадянам України для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ:01.03), та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Маєвському Артему Олександровичу.

43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею 17.4870га, що розташовані за адресою: Кіровоградська область,Компаніївський район, Лозоватська сільська рада, за межами населеного пункту, у власність (шляхом безоплатної передачі) громадянам України для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ:01.03), та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Мельнику Ігорю Сергійовичу.

44. Про розгляд заяви громадянина Білоуса Вадима Павловича щодо надання йому  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

45. Про розгляд питання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для індивідуального садівництва громадяну Солошенку Федору Віналійовичу.

46. Про розгляд заяви громадянина Білоуса Павла Миколайовича щодо надання йому  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

47. Про розгляд заяви громадянина Пензара Віктора Миколайовича щодо надання йому  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

48. Про розгляд заяви громадянки Солошенко Олени Опанасівни щодо надання їй  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

49. Про розгляд заяви громадянина Солошенка Федора Віналійовича щодо надання йому  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

50. Про розгляд заяви громадянина Непрозваного Олександра Вікторовича щодо надання йому  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

51. Про розгляд заяви громадянина Пензара Олександра Миколайовича щодо надання йому  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

52. Про розгляд заяви громадянки Гросу Ксенії Андріївни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

53. Про розгляд заяви громадянки Редько Тетяни Сергіївни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

54. Про розгляд заяви громадянина Найди Владислава Анатолійовича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

55. Про розгляд заяви громадянина Спрінчана Віталія Романовича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

56. Про розгляд заяви громадянки Коринфіл Катерини Русланівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

57. Про розгляд заяви громадянки Солонченко Наталія Миколаївна щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

58. Про розгляд заяви громадянки Русин Анастасії Олександрівни щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

59. Про розгляд заяви громадянина Мєліхова Костянтина Юрійовича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

60. Про розгляд заяви громадянина Сарапіна Миколи Миколайовича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

61. Про розгляд заяви громадянина Мечкалова Анатолія Васильовича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

62. Про розгляд заяви громадянки Черткової Юлії Романівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

63. Про розгляд заяви громадянки Заніздрі Катерини Владислівівни  щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

64. Про розгляд заяви громадянки Тельнової Ольги Олегівни щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

65. Про розгляд заяви громадянки Мачуської Наталії Миколаївни щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

66. Про розгляд заяви громадянина Оверчука Сергія Миколайовича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

67. Про розгляд заяви громадянина Шматкова Олександра Володимировича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

68. Про розгляд заяви громадянина Хоміча Олександра Миколайовича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

69.Про розгляд заяви громадянки Мачуської Наталії Миколаївни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення фермерського господарства.

70. Про розгляд заяви громадянина Оверчука Максима Миколайовича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення фермерського господарства.

71. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину Воропаю Олександру Васильовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства.

72. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянці Чабарай Надії Анатоліївні для ведення особистого селянського господарства.

73. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність громадянину Ляпніну Володимиру Васильовичу (КВЦПЗ: А.01.03) для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення, комунальної власності на території Лозуватської сільської ради Компаніївського району Кіровоградської області (за межами населеного пункту), та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Ляпніну Володимиру Васильовичу

74. Про розгляд заяви громадянки Дубової Тетяни Анатоліївни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

75. Про розгляд заяви громадянина Лаврусенка Володимира Анатолійовича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

76. Про розгляд заяви громадянки Маслюкової Ірини Олегівни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

77. Про розгляд заяви громадянки Поповкіної Таміли Григорівни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

78. Про розгляд заяви громадянки Письменної Яніни Олександрівни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

79. Про розгляд заяви громадянки Гарби Наталії Василівни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

80. Про розгляд заяви громадянки Дубини Людмили Миколаївни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

81. Про розгляд заяви громадянки Майданської Надії Вікторівни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

82. Про розгляд заяви громадянина Прудеуса Сергія Анатолійовича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

83. Про розгляд заяви громадянки Слободян Світлани Станіславівни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

84. Про розгляд заяви громадянина Бантиша Олександра Федоровича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

85. Про розгляд заяви громадянина Бантиша Володимира Федоровича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

86. Про розгляд заяви громадянина Яковлева Григорія Олексійовича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

87. Про розгляд заяви громадянина Череп’яного Степана Григоровича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

88. Про розгляд заяви громадянки Назаренко Євгенії Степанівни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

89. Про розгляд заяви громадянки Череп’яної Ольги Йосипівни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

90. Про розгляд заяви громадянина Слободяна Дмитра Станіславовича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

91. Про розгляд заяви громадянки Бантиш Єлизавети Сергіївни  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

92. Про розгляд заяви громадянки Непотенко Олени Сергіївни  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

93. Про розгляд заяви громадянина Непотенка Вадима Олександровича  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

94. Про розгляд заяви громадянина Дубини Сергія Олексійовича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

95. Про розгляд заяви громадянина Скирди Анатолія Івановича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

96. Про розгляд заяви громадянина Скирди Олександра Івановича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

97. Про розгляд заяви громадянки Скирди Вікторії Олександрівни  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

98. Про розгляд заяви громадянина Марусича Владислава Володимировича  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

99. Про розгляд заяви громадянки Здебської Тетяни Василівни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

100. Про розгляд заяви громадянки Марусич Тетяни Йосипівни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

101. Про розгляд заяви громадянина Волотка Юрія Юрійовича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

102. Про розгляд заяви громадянки Прокопчук Інни Володимирівни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

103. Про розгляд заяви громадянки Прокопчук Раїси Миколаївни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

104. Про розгляд заяви громадянина Прокопчука Сергія Володимировича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

105. Про розгляд заяви громадянки Тарасенко Наталії Василівни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

106. Про розгляд заяви громадянки Дубини Світлани Сергіївни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

107. Про розгляд заяви громадянки Корбич Ольги Василівни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

108. Про розгляд заяви громадянина Корбича Олександра Васильовича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

109. Про розгляд заяви громадянина Трюханова Валерія Олексійовича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

110. Про розгляд заяви громадянина Романенка Олександра Станіславовича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

111. Про розгляд заяви громадянки Трюханової Лариси Петрівни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

112. Про розгляд заяви громадянки Кумпан Людмили Вікторівни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

113. Про розгляд заяви громадянина Павлішина Дмитра Сергійовича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

114. Про розгляд заяви громадянки Павлішиної Тетяни Володимирівни  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

115. Про розгляд заяви громадянина Потіхи Леоніда Миколайовича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

116. Про розгляд заяви громадянина Потіхи Володимира Леонідовича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

117. Про розгляд заяви громадянки Потіхи Ірини Йосипівни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

118. Про розгляд заяви громадянина Шевчука Олександра Миколайовича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

119. Про розгляд заяви громадянина Шевчука Миколи Олександровича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

120. Про розгляд заяви громадянки Шевчук Вікторії Миколаївни  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

121. Про розгляд заяви громадянина Максимчука Володимира Павловича  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

122. Про розгляд заяви громадянина Тупицького Євгенія Володимировича  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

123. Про розгляд заяви громадянина Портянка Василя Анатолійовича  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

124. Про розгляд заяви громадянки Строміленко Ганни Олександрівни  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

125. Про розгляд заяви громадянки Тиненик Ольги Олександрівни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

126. Про розгляд заяви громадянки Кондратюк Віолетти Василівни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

127. Про розгляд заяви громадянки Андрєєвої Світлани Вікторівни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

128. Про розгляд заяви громадянки Сабадаш Тетяни Євгеніївни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

129. Про розгляд заяви громадянина Малуша Сергія Васильовича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

130. Про розгляд заяви громадянки Таюнди Оксани Андріївни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

131. Про розгляд заяви громадянина Таюнди Олександра Федоровича  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

132. Про припинення дії рішення сесії Компаніївської селищної ради №610 від 11 березня 2021 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства».

133. Про розгляд заяви громадянки Воєнної Тетяни Петрівни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

134. Про розгляд заяви громадянина Шульгіна Станіслава Анатолійовича  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

135. Про розгляд заяви громадянки Дмитренко Людмили Петрівни  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

136. Про розгляд заяви громадянки Сичової Анастасії Сергіївни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

137. Про розгляд заяви громадянки Вареник Тетяни Василівни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

138. Про розгляд заяви громадянки Брейди Тетяни Іванівни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.    

139. Про розгляд заяви громадянки Наумушкіної Віти Володимирівні  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

140. Про розгляд заяви громадянина Строміленка Владислава Григоровича  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

141. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину Садовенку Віталію Олександровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства та індивідуального садівництва.

142. Про розгляд заяви громадянина Ісмоілова Зафара Ісрофіловича  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

143. Про розгляд заяви громадянина Бабоша Олександра Володимировича  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

144. Про розгляд заяви громадянина Луцюка Віктора Миколайовича  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

145. Про розгляд заяви громадянки Луцук Зінаїди Павлівни  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

146. Про розгляд заяви громадянки Кравчук Раїси Іллівни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

147. Про розгляд заяви громадянки Губенко Катерини Василівни  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

148. Про розгляд заяви громадянки Пушкаренко Надії Михайлівни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

149. Про розгляд заяви громадянки Середи Аліни Вікторівни  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

150. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину Рожкову Олександру Петровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та ведення особистого селянського господарства.

151. Про розгляд заяви громадянина Анісова Олексія Володимировича  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

152. Про розгляд заяви громадянина Кожушка Ярослава Павловича  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

153. Про розгляд заяви громадянина Леженка Дмитра Олександровича  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

154. Про розгляд заяви громадянина Сєдова Максима Геннадійовича  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

155. Про розгляд заяви громадянина Анісова Дмитра Володимировича  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

156. Про розгляд заяви громадянки  Лазаренко Оксани Юріївни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

157. Про розгляд заяви громадянина Панасенка Віталія Миколайовича  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

158. Про розгляд заяви громадянки  Кулик Наталі Олександрівни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

159. Про розгляд заяви громадянина Кулика Сергія Володимировича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

160. Про розгляд заяви громадянина Чернова Олександра Олександровича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

161. Про розгляд заяви громадянки  Чернової  Ірини Євгеніївни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

162. Про розгляд заяви громадянина Соченка Владислава Олександровича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

163. Про розгляд заяви громадянки  Томіленко Ольги Миколаївни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

164. Про розгляд заяви громадянина  Цегельника Віктора Івановича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

165. Про розгляд заяви громадянки  Томіленко Юлії Олексіївни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

166. Про розгляд заяви громадянина  Комліченка Владислава Віталійовича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

167. Про розгляд заяви громадянина  Томіленка Сергія Олексійовича  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

168. Про розгляд заяви громадянина  Зеленюка Дмитра Васильовича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

169. Про розгляд заяви громадянина  Богдана Олександра Юрійовича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

170. Про розгляд заяви громадянина  Берестовенка Віталія Миколайовича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

171. Про розгляд заяви громадянина  Зеленюка Віталія  Васильовича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

172. Про розгляд заяви громадянки  Шевченко Галини Борисівни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

173. Про розгляд заяви громадянки  Єрмошенко Світлани Миколаївни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

174. Про розгляд заяви громадянина  Єрмошенка Назара Миколайовича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

175. Про розгляд заяви громадянки Цегельник Анжеліки Вікторівни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

176. Про розгляд заяви громадянки Гребенюк  Люби Михайлівни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

177. Про розгляд заяви громадянина  Міронова Володимира Анатолійовича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

178. Про розгляд заяви громадянина  Трофімова Владислава Ігоровича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

179. Про розгляд заяви громадянина  Голиша Ігора Миколайовича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

180. Про розгляд заяви громадянки  Нейжмак – Селіванової Анастасії Олександрівни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

181. Про розгляд заяви громадянки  Погорілої Наталії Валеріївни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

182. Про розгляд заяви громадянина  Заремського Володимира Володимировича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

183. Про розгляд заяви громадянина  Кузьміна Юрія Віталійовича щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

184. Про розгляд заяви громадянина Майструка Анатолія Михайловича  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

185. Про розгляд заяви громадянки Машковської Інни Борисівни  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

186. Про розгляд заяви громадянина Момота Григорія Вікторовича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

187.Про розгляд заяви громадянки Момот Оксани Григорівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

188.Про розгляд заяви громадянки Лижнюк Марини Сергіївни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

189.Про розгляд заяви громадянки Юрченко Анни Сергіївни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

190.Про припинення права користування земельною ділянкою громадянина Савчука Віталія Володимировича

191.Про припинення права користування земельною ділянкою громадянки Савчук Олени Олександрівни

192.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Савчуку Євгенію Віталійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

193.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Савчук Олені Олександрівні для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

194.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину Савельєву Миколі Олександровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та ведення особистого селянського господарства

195.Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянці Каналош Наталії Володимирівні

196.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Маслюкову Василю Васильовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

197.Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянину Гончаренку Андрію Юрійовичу

198.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Гончаренку Андрію Юрійовичу для ведення особистого селянського господарства

199.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у спільну часткову власність громадянам Харук Любові Миколаївні та Харуку Миколі Миколайовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та індивідуального садівництва

200.Про розгляд заяви громадянки Вовкодав Марії Євгеніївни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

201.Про розгляд заяви громадянина Вовкодава Володимира Васильовича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

202.Про припинення дії рішення сесії Компаніївської селищної ради №858 від  19 березня 2022 року «Про надання дозволу на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянці Середі Аліні Вікторівні»

203.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Височенку Олександру Михайловичу для ведення особистого селянського господарства

204.Про припинення договору оренди земельної ділянки від 04.11.2011 року, зареєстрованого у відділі Держкомзему у Компаніївському районі за № 352288234000465 від 04.11.2011 року  між Компаніївською районною державною адміністрацією та громадянином Трюхановим Олексієм Валерійовичем за погодженням сторін

205.Про розгляд заяви громадянина Борща Олександра Вікторовича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

206.Про розгляд заяви громадянки Борщ Катерини Сергіївни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

207.Про розгляд заяви громадянина Борща Владислава Вікторовича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

208.Про розгляд заяви громадянина Джулая Сергія Петровича  щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

209.Про розгляд заяви громадянина Дмитренка Олександра Валерійовича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

210.Про розгляд заяви громадянина Семокопа Олександра Анатолійовича щодо надання йому  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

211.Про розгляд заяви громадянина Семокопа Юрія Анатолійовича  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства неповнолітньому громадянину Семокопу Максиму Юрійовичу

212.Про розгляд заяви громадянки Яркової Юлії Анатоліївни щодо надання їй  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

213.Про розгляд заяви громадянки Благодир Ольги Миколаївни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

214.Про розгляд заяви громадянки Лелеки Світлани Іванівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

215.Про розгляд заяви громадянина Шинкаренка Віталія Вікторовича щодо надання йому  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

216.Про розгляд заяви громадянки Душинської Олени Олександрівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

217.Про розгляд заяви громадянина Ничипорука Олександра Володимировича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

218.Про розгляд питання щодо внесення змін до рішення сесії Компаніївської селищної ради від 11 березня 2021 року за № 649 «Про передачу земельної ділянки в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Сідней – Сервіс»

219.Про внесення змін до договору оренди землі від 23 червня 2011 року за №352288464000117, який укладено між Компаніївською районною державною адміністрацією та фермерським господарством Зелінського Сергія Борисовича

220.Про резервування земельної ділянки для створення громадських пасовищ

221.Про розгляд  питання щодо внесення змін до договору оренди землі від 13 квітня 2012 року за №352285514001257, який укладено між Компаніївською селищною радою та фізичною особою Мороз Сергій Валентинович

222.Про розгляд  питання щодо внесення змін до договору оренди землі від 13 квітня 2012 року за №352285514001257, який укладено між Компаніївською селищною радою та фізичною особою Мороз Сергій Валентинович

223.Про припинення договору оренди земельної ділянки від 22 березня 2006 року між Компаніївською селищною радою та громадянином Токманом Володимиром Олексійовичем зареєстрованого у Компаніївському відділі Кіровоградської регіональної філії ДП «Центр Державного земельного кадастру при Держкомземі України» за № 107

224.Про передачу земельної ділянки в оренду громадянину Морозу Сергію Валентиновичу.

225.Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянці Лук'яненко Галині Степанівні

226.Про розгляд заяв щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам Пацана Андрія Миколайовича, Левицької Олени Миколаївни та Стародубець Юлії Миколаївни для ведення фермерського господарства

227.Про розгляд заяви громадянки Ткаченко Інги Олександріви щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

228.Про розгляд заяви громадянина Безкровного Валентина Борисовича щодо надання йому  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

229.Про розгляд заяви громадянки Попіл Наталії Василівни щодо надання їй  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

230.Про розгляд заяви громадянки Кузьмяк-Панченко Віри Василівни щодо надання йому  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

231.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки

232.Про розгляд заяви громадянки Мороз Оксани Василівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

233.Про розгляд заяви громадянки Луговської Катерини Володимирівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

234.Про розгляд заяви громадянки Мозоленко Оксани Миколаївни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

235.Про розгляд заяви громадянина Малого Анатолія Анатолійовича щодо надання йому  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

236.Про розгляд заяви громадянина Малого Сергія Анатолійовича щодо надання йому  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

237.Про розгляд заяви громадянки Буриліної Анни Олексіївни щодо надання їй  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

238Про розгляд заяви громадянина Ковальського Олександра Сергійовича щодо надання йому  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

239.Про розгляд заяви громадянина Малого Дмитра Анатолійовича щодо надання йому  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

240.Про розгляд заяви громадянина Дубова Владислава Вікторовича щодо надання йому  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та ведення особистого селянського господарства

241.Про розгляд заяви громадянки Дубової Вікторії Вікторівни щодо надання їй  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та ведення особистого селянського господарства

242.Про розгляд заяви громадянина Захарова Дмитра Миколайовича щодо надання йому дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину

243.Про розгляд заяви громадянки Бакуменко Віти Вікторівни щодо надання їй  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

244.Про розгляд заяви громадянина Гаєвського Олександра Вікторовича щодо надання йому  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

245.Про розгляд заяви громадянина Григораша Валерія Петровича щодо надання йому  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

246.Про розгляд заяви громадянина Степанова Анатолія Васильовича щодо надання йому дозволу на розроблення  технічної  документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки відповідно до державного акту на право постійного користування землею

247.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки

248.Про розгляд заяви громадянина Білоненка Миколи Павловича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

249.Про розгляд питання про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянці Корнієнко Любові Макарівні у власність загальною площею 2,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ: 02.01) та для ведення особистого селянського господарства (КВЦПЗ: А.01.03) за адресою: Кіровоградська область, Компаніївський район, с. Роздолля, вул. Хутірська та передачу у власність земельних ділянок громадянці Корнієнко Любові Макарівні

250.Про внесення змін до договору оренди землі від 04 листопада 2011 року за №352288234000469, який укладено між Компаніївською районною державною адміністрацією та громадянином Трюхановим Олексієм Валерійовичем.

251.Про внесення змін до договору оренди землі від 04 листопада 2011 року за №352288234000463, який укладено між Компаніївською районною державною адміністрацією та громадянином Трюхановим Олексієм Валерійовичем.

252.Про внесення змін до договору оренди землі від 04 листопада 2011 року за №352288234000466, який укладено між Компаніївською районною державною адміністрацією та громадянином Трюхановим Олексієм Валерійовичем

253.Про внесення змін до договору оренди землі від 04 листопада 2011 року за №352288234000464, який укладено між Компаніївською районною державною адміністрацією та громадянином Трюхановим Олексієм Валерійовичем

254.Про внесення змін до договору оренди землі від 04 листопада 2011 року за №352288234000468, який укладено між Компаніївською районною державною адміністрацією та громадянином Трюхановим Олексієм Валерійовичем

255.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних  ділянок сільськогосподарського призначення у комунальну власність Губівській сільській раді загальною площею 42,1122 га для створення громадських пасовищ на території Губівської сільської ради Компаніївського району Кіровоградської області

256.Про розгляд заяви громадянина Ейзенбейс Андрія Юрійовича щодо надання йому  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

257.Про розгляд заяви громадянки Трибой Ірини Валеріївни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

258.Про розгляд заяви громадянина Трибоя Сергія Михайловича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

259.Про розгляд заяви громадянки Штефанко Наталії Георгіївні щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення індивідуального садівництва

260.Про розгляд заяви громадянина Чернова Руслана Миколайовича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

261.Про розгляд заяви громадянки Безуглої Дар`ї Олексіївни  щодо надання їй  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

262.Про розгляд заяви громадянки Кащавцевої Антоніни Вікторівни  щодо надання їй  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

263.Про розгляд заяви громадянки Качанової Анни Семенівни  щодо надання їй  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

264.Про розгляд заяви громадянки Безуглої Наталії Олександрівни щодо надання їй  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

265.Про розгляд заяви громадянина Чамухи Дмитра Олександровича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

266.Про розгляд заяви громадянки Чамухи Наталії Іванівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

267.Про розгляд заяви громадянки Чамухи Діни Михайлівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

268.Про розгляд заяви громадянина Хоміча Володимира Володимировича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

269.Про розгляд заяви громадянина Пустовіта Сергія Леонідовича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

270.Про розгляд заяви громадянки Пустовіт Олени Вікторівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

271.Про розгляд заяви громадянки Вецекліци Тетяни Вікторівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

272.Про розгляд заяви громадянки Баннікової Тетяни Миколаївни щодо надання їй  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

273.Про розгляд заяви громадянки Найди Інни Миколаївни  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства неповнолітній громадянці Найді Марії Анатоліївні

274.Про розгляд заяви громадянки Найди Інни Миколаївни  щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства неповнолітній громадянці Найді Анні Анатоліївні

275.Про розгляд заяви громадянки Христенко Наталії Миколаївни щодо надання їй  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

276.Про розгляд заяви громадянки Христенко Марії Миколаївни щодо надання їй  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

277.Про розгляд заяви громадянки Фоменко Людмили Миколаївни щодо надання їй  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

278.Про розгляд заяви громадянки Носенко Юлію Сергіївни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

279.Про розгляд заяви громадянина Носенка Віктора Сергійовича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

280.Про розгляд заяви громадянина Пономарьова Сергія Володимировича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

281.Про розгляд заяви громадянина Пономарьова Артура Володимировича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

282.Про розгляд заяви громадянки Деркач Ольги Вадимівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

283.Про розгляд заяви громадянки Вовк Любові Іванівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

284.Про розгляд заяви громадянина Вовка Сергія Анатолійовича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

285.Про розгляд заяви громадянки Кот Яни Володимирівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

286.Про розгляд заяви громадянки Пасічник Світлани Арсентіївни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

287.Про розгляд заяви громадянина Пасічника Артема Миколайовича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

288.Про розгляд заяви громадянки Павлової Алли Вікторівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

289.Про розгляд заяви громадянина Зеленого Євгенія Володимировича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

290.Про розгляд заяви громадянки Галат Варвари Антонівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

291.Про розгляд заяви громадянина Потьомкіна Сергія Вадимовича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

292.Про розгляд заяви громадянки Волошиної Інни Володимирівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

293.Про розгляд заяви громадянки Гавриш Вікторії Вікторівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

294.Про розгляд заяви громадянки Гавриш Ганни Вікторівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

295.Про розгляд заяви громадянки Даум Катерини Володимирівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

296.Про розгляд заяви громадянина Даума   Олександра Володимировича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

297.Про розгляд заяви громадянину Кобюку Олександру Васильовичу щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

298.Про розгляд заяви громадянки Майбороди Катерини Сергіївни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

299.Про розгляд заяви громадянки Максименко Антоніни Вікторівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

300.Про розгляд заяви громадянина Маліновського Віктора Вікторовича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

301.Про розгляд заяви громадянки Палькевич Юлії Сергіївни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

302.Про розгляд заяви громадянки Шілик Анастасії Олегівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

303.Про розгляд заяви громадянина Маліновського Аркадія Вікторовича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

304.Про розгляд заяви громадянки Зіми Оксани Олексіївни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

305.Про розгляд заяви громадянина Ткаченка Руслана Сергійовича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

306.Про розгляд заяви громадянина Гончаренка Ігоря Валентиновича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

307.Про розгляд заяви громадянина Дадушка Василя Олеговича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

308.Про розгляд заяви громадянки Ткаченко Зінаїди Миколаївни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

309.Про розгляд заяви громадянки Палькевич Людмили Миколаївни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

310.Про розгляд заяви громадянки Гавриш Юлії Володимирівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

311.Про розгляд заяви громадянки Семенюк Таміли Валеріївни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

312.Про розгляд заяви громадянки Гринькової Лідії Вікторівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

313Про розгляд заяви громадянина Семенюка Юрія Васильовича  щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

314.Про розгляд заяви громадянина Білоуса Сергія Володимировича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

315.Про розгляд заяви громадянки Бицюри Людмили Вікторівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

316.Про розгляд заяви громадянина Мороза Олега Івановича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

317.Про розгляд заяви громадянки Долініної Ірини Юхимівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

318.Про розгляд заяви громадянки Бортнік Ірини Анатоліївни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

319.Про розгляд заяви громадянина Романюка Михайла Сергійовича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

320.Про розгляд заяви громадянки Романюк Наталії Олександрівні щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

331.Про розгляд заяви громадянки Миронової Зої Іванівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

332.Про розгляд заяви громадянина Миронова Олександра Івановича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

333.Про розгляд заяви громадянина Сочінського Віктора Вікторовича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

334.Про розгляд заяви громадянки Аненко Ольги Григорівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

335.Про розгляд заяви громадянина Буяло Віктора Миколайовича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.

336.Про розгляд заяви громадянина Горохова Віталія Івановича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення індивідуального садівництва

337.Про розгляд заяви громадянина Кобижського Григорія Григоровича щодо надання йому  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

338.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам Бурко Любові Іванівні, Рожанському Віктору Васильовичу, Савченко Аллі Олександрівні, Савченку Олександру Миколайовичу, Савченко Ользі Олександрівні та Савченко Світлані Петрівні для ведення фермерського  господарства (код КВЦПЗ: А.01.02) за адресою: Кіровоградська область, Компаніївський район, Лозуватська сільська рада (за межами населеного пункту)  та передачу у власність земельної ділянки для ведення фермерського господарства громадянці Бурко Любові Іванівні

339.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам Бурко Любові Іванівні, Рожанському Віктору Васильовичу, Савченко Аллі Олександрівні, Савченку Оленксндру Миколайовичу, Савченко Ользі Олександрівні та Савченко Світлані Петрівні для ведення фермерського  господарства (код КВЦПЗ: А.01.02) за адресою: Кіровоградська область, Компаніївський район, Лозуватська сільська рада (за межами населеного пункту)  та передачу у власність земельної ділянки для ведення фермерського господарства громадянину Рожанському Віктору Васильовичу

340.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам Бурко Любові Іванівні, Рожанському Віктору Васильовичу, Савченко Аллі Олександрівні, Савченку Олександру Миколайовичу, Савченко Ользі Олександрівні та Савченко Світлані Петрівні для ведення фермерського  господарства (код КВЦПЗ: А.01.02) за адресою: Кіровоградська область, Компаніївський район, Лозуватська сільська рада (за межами населеного пункту)  та передачу у власність земельної ділянки для ведення фермерського господарства громадянці Савченко Аллі Олександрівні

341.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам Бурко Любові Іванівні, Рожанському Віктору Васильовичу, Савченко Аллі Олександрівні, Савченку Олександру Миколайовичу, Савченко Ользі Олександрівні та Савченко Світлані Петрівні для ведення фермерського  господарства (код КВЦПЗ: А.01.02) за адресою: Кіровоградська область, Компаніївський район, Лозуватська сільська рада (за межами населеного пункту)  та передачу у власність земельної ділянки для ведення фермерського господарства громадянці Савченко Оксані Василівні

342.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам Бурко Любові Іванівні, Рожанському Віктору Васильовичу, Савченко Аллі Олександрівні, Савченку Олександру Миколайовичу, Савченко Ользі Олександрівні та Савченко Світлані Петрівні для ведення фермерського  господарства (код КВЦПЗ: А.01.02) за адресою: Кіровоградська область, Компаніївський район, Лозуватська сільська рада (за межами населеного пункту)  та передачу у власність земельної ділянки для ведення фермерського господарства громадянину Савченку Олександру Миколайовичу

343.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам Бурко Любові Іванівні, Рожанському Віктору Васильовичу, Савченко Аллі Олександрівні, Савченку Олександру Миколайовичу, Савченко Ользі Олександрівні та Савченко Світлані Петрівні для ведення фермерського  господарства (код КВЦПЗ: А.01.02) за адресою: Кіровоградська область, Компаніївський район, Лозуватська сільська рада (за межами населеного пункту)  та передачу у власність земельної ділянки для ведення фермерського господарства громадянці Савченко Ользі Олександрівні

344. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам Бурко Любові Іванівні, Рожанському Віктору Васильовичу, Савченко Аллі Олександрівні, Савченку Олександру Миколайовичу, Савченко Ользі Олександрівні та Савченко Світлані Петрівні для ведення фермерського  господарства (код КВЦПЗ: А.01.02) за адресою: Кіровоградська область, Компаніївський район, Лозуватська сільська рада (за межами населеного пункту)  та передачу у власність земельної ділянки для ведення фермерського господарства громадянці Савченко Світлані Петрівні.