Компаніївка
Переглядів: 571

«Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Компаніївської селищної ради на 2022 рік»

958d70e40a7f76c65dfefa18508da747

    Відповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних  та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Компаніївської селищної ради на 2022 рік», регуляторного акту відділ земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та агропромислового комплексу (начальник відділу Андрій КОЛТУНОВ).

      Проект разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднюється 15.04.2021 року у мережі Інтернет на сторінці офіційного сайту Компаніївської селищної ради за посиланням. В розділі «Регуляторна діяльність» та на сторінці в «Facebook».

   З текстом проекту та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися також у приміщенні Будинку Рад Компаніївської селищної ради за адресою: смт Компаніївка, вул. Паркова, 4.

      Проект спрямований на  врегулювання питання, щодо встановлення місцевих податків і зборів, визначення об’єктів оподаткування, платників податків і зборів, задоволення потреб громадян, з метою надходження додаткових коштів до місцевого бюджету та створює  передумови для соціально-економічного розвитку Компаніївської селищної ради.

      Проект даного рішення розроблено відповідно до  Конституції України, Податкового кодексу України, Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України № 1151 від 16.12.2015 року «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2004 р. № 308», ст. .26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

   Зауваження та пропозиції  приймаються  у письмовій формі  від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань протягом місяця з дня оприлюднення на адресу Компаніївської селищної ради: 28400 Будинок Рад Компаніївської селищної ради смт Компаніївка, вул. Паркова, 4 – до постійної комісії селищної ради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи (голова комісії Анатолій ПАВЛЕНКО) та розробника регуляторного акту відділ земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та агропромислового комплексу (начальник відділу Андрій КОЛТУНОВ).