Компаніївка
Переглядів: 494

ПРИПИСКА ГРОМАДЯН УКРАЇНИ 2004 РОКУ НАРОДЖЕННЯ ДО ПРИЗОВНОЇ ДІЛЬНИЦІ КОМПАНІЇВСЬКО ТГ

un94AK6dYof3WBf6u5Os

 

МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ

НАКАЗ
військового комісара
Компаніївського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки
27.11.2020 смт Компаніївка № 8


Про організацію та проведення приписки громадян України 2004 року народження до

призовної дільниці Компаніївського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки


Згідно Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу», керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 року № 352 «Про затвердження положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу» з метою якісного проведення приписки наказую,

1. На підставі Закону України “ Про військовий обов’язок і військову службу” в період з 11 січня по 31 березня 2021 року провести приписку до призовної дільниці Компаніївського району, Кіровоградської області громадян 2004 року народження.
2. Явці на приписку підлягають всі громадяни, які народилися з 1 січня по 31 грудня 2004 року включно, котрі постійно або тимчасово проживають на території Компаніївського району, а також громадяни старших років народження, які не пройшли приписку раніше.
3. Всі громадяни, яким належить пройти приписку до призовних дільниць, зобов’язані прибути на приписку за адресою: смт Компаніївка вул. Садова,97 в точно визначений час, маючи при собі документи, що вказані в особистих повістках, громадяни, які не отримали особистих повісток, зобов’язані прибути за вказаною адресою до 11 січня 2021 року, маючи при собі документи які засвідчують особу.
4. На підставі Закону України “ Про військовий обов’язок і військову службу “ керівники підприємств, установ організацій та навчальних закладів зобов’язані звільнити від роботи громадян, яким необхідно пройти приписку до призовних дільниць на час необхідний для проходження приписки і забезпечити їх своєчасну явку в військовий комісаріат.
5. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.
6. Наказ довести до особового складу Компаніївського районного
територіального центру комплектування та соціальної підтримки, що його стосується.

 

Тимчасово виконуючий обов’язки військового комісара Компаніївського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки
полковник С.ТВОРОГОВ