Компаніївка
Переглядів: 924

Відбулося пленарне засідання другої сесії селищної ради

IMG 972df6fb52d15dd1544b99be226c0230 V

11 грудня відбулося пленарне засідання другої сесії селищної ради 8 скликання. Участь у засіданні взяли 23 депутатів з 26.

Присутні на сесії:
-Семенюк Вадим Васильович – житель с.Коротяк
-Савченко Іван Миколайович – житель с.Коротяк
-Новохатько Володимир Володимирович – житель с.Коротяк
-Степанов Анатолій Васильович – житель с.Лозуватка
-Башкатова Алла Олексіївна – голова Компаніївської районної організації організації ветарнів України
-Артем’єва Ірина Вікторівна – головний бухгалтер ДП «Компаніївське лісове господарство»
-Могильний Олег Олегович - начальник Компаніївського відділу Олександрійської місцевої прокуратури
-Фудар Ігор Олександрович – заступник начальника Компаніївського відділення поліції Долинського відділу ГУНП України в Кіровоградській області
-Касап Олександр Валерійович – начальник сектору превенції Компаніївського відділення поліції Долинського відділу ГУНП України в Кіровоградській
області
-Скляренко Василь Володимирович – житель смт Компаніївка

- Безуглий Олександр Миколайович - кандидат на посаду старости сіл Виноградівка, Ромашки, Травневе.
- Безуглий Євгеній Миколайович - кандидат на посаду старости села Водяне.
- Катуа Оксана Володимирівна - кандидат на посаду старости сіл Гарманівка, Обертасове, Семенівка, Трудолюбівка.
- Лаврусенко Сергій Олександрович - кандидат на посаду старости сіл Голубієвичі, Антонівка.
- Невінчана Тетяна Олександрівна - кандидат на посаду старости села Губівка.
- Гусак Ганна Степанівна - кандидат на посаду старости сіл Коротяк, Бузова, Морквино.
- Гусак Олексій Якович - кандидат на посаду старости сіл Лозуватка, Волошки, Дружба.
- Цуран Марія Дмитрівна - кандидат на посаду старости сіл Мар'ївка, Зелене, Тернова Балка.
- Штефанко Наталія Георгіївна - кандидат на посаду старости сіл Нечаївка, Криничувате, Золотницьке.
- Томило Анатолій Григорович - кандидат на посаду старости сіл Першотравенка, Володимирівка, Вишнівка, Гордіївка.
- Охват Стефанія Миколаївна - кандидат на посаду старости сіл Петрівка, Інженерівка, Наглядівка, Павлівка.
- Іванова Тетяна Сергіївна - кандидат на посаду старости сіл Полтавка, Долинівка, Вербове.
- Придвір Лідія Михайлівна - кандидат на посаду старости села Сасівка.
- Сичов Юрій Юрійович - кандидат на посаду старости сіл Софіївка, Покровка.
- Назарян Світлана Михайлівна - кандидат на посаду старости сіл Червоновершка, Роздолля, Братерське.
- Цегельник Ганна Миколаївна - кандидат на посаду старости сіл Червона Слобода, Кременчувате, Грізне, Богодарівка, Коневе, Малоконеве, Березнегувате.

 

IMG 33f8a2ac51657c2b7349e1155c29f280 V

Згідно запропонованого порядку денного депутати розглянули такі

ПИТАННЯ:

1. Про початок реорганізації сільських рад шляхом розформування та приєднання до новоствореної громади

IMG 0a7ef875e126935930134176a61a0382 V
Інформує: головний спеціаліст-юрисконсульт селищної ради Вікторія Суховенко


2. Про порядок виконання бюджетів Компаніївської селищної ради та приєднаних сільських рад до завершення бюджетного періоду.
3. Про внесення змін до рішення селищної ради від 24 грудня 2019 року №748 «Про бюджет Компаніївської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».
4. Про внесення змін до рішення сільської ради від 17 грудня 2019 року №221 «Про сільський бюджет Софіївської сільської ради на 2020 рік».
5. Про внесення змін до рішення сільської ради від 20 грудня 2019 року №505 «Про сільський бюджет Червоновершківської сільської ради на 2020 рік».
6. Про внесення змін до рішення сільської ради від 18 грудня 2019 року №307 «Про сільський бюджет Мар’ївської сільської ради на 2020 рік».
7. Про внесення змін до рішення сільської ради від 18 грудня 2019 року №447 "Про сільський бюджет Нечаївської сільської ради на 2020 рік".

IMG c0c286618bb4c36733263f916334f8b4 V
Інформує: начальник фінансового відділу виконавчого комітету селищної ради Світлана Калінчук


8. Про внесення змін до рішення селищної ради від 09 серпня 2019 року №602 «Про створення відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Компаніївської селищної ради Кіровоградської області»

Інформує: головний спеціаліст-юрисконсульт селищної ради Вікторія Суховенко

9. Про внесення змін до рішення селищної ради від 26 листопада 2020 року №12 «Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності ради та її виконавчих органів»
10. Про прийняття повноважень у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців, речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень

IMG 3e5c9b53f727f29a6bdc2f004eb664a9 V
Інформує: керуючий справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради Людмила Галіцька


11. Про створення комунальної установи «Центр культури та дозвілля» Компаніївської селищної ради Кіровоградської області
12. Про створення комунальної установи «Центр моніторингу та аналізу діяльності закладів освіти» Компаніївської селищної ради Кіровоградської області
13. Про призначення директора комунальної установи «Центр моніторингу та аналізу діяльності закладів освіти» Компаніївської селищної ради Кіровоградської області
14. Про утворення комунальної установи «Компаніївський центр соціальних служб» Компаніївської селищної ради, затвердження Положення про Компаніївський центр соціальних служб і штатної чисельності
15. Про створення комунальної установи «Компаніївський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)»
16. Про прийняття в комунальну власність Компаніївської селищної ради квартири в житловому буднику
17. Про внесення змін до рішення сесії селищної ради від 22 грудня 2017 року №45 «Про затвердження адміністративної комісії при виконкомі селищної ради та затвердження Положення про адміністративну комісію»

Інформує: головний спеціаліст-юрисконсульт селищної ради Вікторія Суховенко

18. Про передачу на утримання вуличного освітлення та КТП на баланс КП «Благоустрій смт Компаніївка»

IMG 8421a6a7053df87ab29e78472ed67550 V
Інформує: заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Роман Снєсарь


19. Про затвердження Положення про старосту

Інформує: керуючий справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради Людмила Галіцька

20. Про затвердження старост

1
Інформує: селищний голова Олександр Маслюков

IMG 28ba0c58da615cae8e1444e5836a3757 V

IMG 3532dccbe42f5d9635d64c66e87db085 V

IMG 34625dc035d425760f8dfd2eaa42bf06 V
21. Про затвердження персонального складу виконавчого комітету Компаніївської селищної ради

Інформує: керуючий справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради Людмила Галіцька

22. Про прийняття у комунальну власність Компаніїввської селищної ради з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення.
23. Про внесення змін до рішення Компаніївської селищної ради від 24 вересня 2020 року за №1102 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду комунальної власності для продажу права оренди».
24. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду об’єднаю громадян городників «Мрія».
25. Про розгляд заяви громадянина Протасова Івана Васильовича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.
26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), громадянці Сенягіній Ксенії Володимирівні, громадянці Сенягіній Альоні Володимирівні.
27. Про розгляд заяви громадянина Душинського Дмитра Івановича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.
28. Про розгляд заяви громадянина Косогоя Віктора Вікторовича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.
29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Манойло Світлані Миколаївні у власність для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ: 01.03) та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці Манойло Світлані Миколаївні.
30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Арчірій Оксані Миколаївні у власність для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ: 01.03) та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці Арчірій Оксані Миколаївні.
31. Про розгляд питання щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передачу земельної ділянки у власність громадянину Коханову Максиму Володимировичу.
32. Про розгляд заяви громадянки Маліновської Лідії Павлівні щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.
33. Про розгляд заяви громадянина Шинкаренка Василя Сергійовича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.
34. Про розгляд заяви громадянки Зуй Юлії Василівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.
35. Про розгляд заяви громадянки Болюри Світлани Віталіївни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.
36. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину Луньову Валерію Миколайовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та ведення індивідуального садівництва.
37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Василик Тетяні Іванівні у власність для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ: 01.03) та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці Василик Тетяні Іванівні.
38. Про припинення дії рішення сесії Компаніївської селищної ради № 1218 від 15 жовтня 2020 року «Про розгляд заяви громадянки Роман Юлії Петрівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства».
39. Про розгляд заяви громадянки Роман Юлії Петрівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.
40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Погорелову Віктору Петровичу у власність для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ: 01.03) та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Погорелову Віктору Петровичу.
41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Дмитренку Сергію Івановичу у власність для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ: 01.03) та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Дмитренку Сергію Івановичу.
42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Дмитренку Володимиру Івановичу у власність для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ: 01.03) та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Дмитренку Володимиру Івановичу
43. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянці Томіленко Людмилі Іванівні для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та ведення особистого селянського господарства
44. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду об’єднаю громадян городників «Щедрий лан».
45. Про розгляд заяви громадянина Луговського Василя Петровича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.
46. Про розгляд заяви громадянки Філімончук Світлани Олександрівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.
47. Про розгляд заяви громадянина Філімончука Віталія Миколайовича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.
48. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Тихомирову Олексію Павловичу для будівництва індивідуального гаража та передачу йому земельної ділянки у власність.
49. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Тихомировій Валентині Леонідівні для будівництва індивідуального гаража та передачу йому земельної ділянки у власність.
50. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину Церковнюку Сергію Васильовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ – 02.1) та для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ-01.03) та передачу земельних ділянок у власність громадянину Церковнюку Сергію Васильовичу.
51. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу земельних ділянок в оренду громадянці Калабіній Оксані Миколаївні.
52. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Жук Тетяні Леонідівні.
53. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність об’єднаю співвласників багатоквартирного житлового будинку «Домовик» по вул. Паркова 16 смт Компаніївка.
54. Про розгляд заяви громадянина Гладкого Віталія Вікторовича щодо надання йому дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.
55. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину Дмитренку Володимиру Сергійовичу (КВЦПЗ- А. 01.03) для ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства громадянину Дмитренку Володимиру Сергійовичу
56. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів громадянину Шрамку Олександру Анатолійовичу та передачу йому земельної ділянки у власність.
57. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів громадянину Колтунову Андрію Григоровичу та передачу йому земельної ділянки у власність.
58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Андреєву Михайлу Семеновичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ-02.01) та передачу йому земельної ділянки у власність.
59. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки.
60. Про розгляд заяви громадянки Кондратенко Анни Павлівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.
61. Про розгляд заяви громадянки Кондратенко Тетяни Василівни щодо надання їй дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства

IMG 2fbc11c821232a3d804369778752e5b0 V
Інформує: начальник відділу земельних відносин селищної ради Андрій Колтунов