Компаніївка
Переглядів: 498

15 листопада - День працівників сільського господарства

den pracvnika slskogo gospodarstva dati deyi dlya scenaryu 584

Шановні працівники сільського господарства !

            З почуттям глибокої поваги і шани прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!
            У всі часи, як повелося з діда-прадіда, напружена праця сільгоспвиробників була і залишається визначальною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Нині люди мають можливість працювати на своїй землі, створювати підприємницькі структури, вільно розпоряджатися плодами своєї праці. Їхні працьовиті руки, природна мудрість, багатий досвід живлять сьогодні українську ниву. 

            Бажаємо всім, хто причетний до цієї сфери – працівникам ланів і ферм, керівникам і фахівцям сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, власникам особистих селянських господарств, ветеранам сільськогосподарського виробництва міцного здоров’я, щастя, злагоди, миру і добробуту, нових трудових звершень і оптимізму.
              Нехай і в подальшому колосяться щедрими урожаями ваші ниви, нехай втілюються в життя ваші плани, замисли і надії на радість вашим родинам, на благо розквіту і покращенню добробуту українського народу. Хай не знають втоми ваші роботящі руки, а праця ваша й надалі збагачує  Компаніївщину!