Компаніївка
Переглядів: 413

Онлайн-проект «Відкритий ринок» - для зустрічі без посередників виробників сільськогосподарської продукції та її споживачів

unnamed 415 квітня стартував проект «Відкритий ринок» - соціальна онлайн-платформа для підтримки невеликих сільгосппідприємств, покликаний допомогти знайти покупців, які у свою чергу отримують можливість придбати якісні свіжі продукти.

Ініціатори проекту -громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» у партнерстві з Асоціацією міст України.
«Відкритий ринок» - це майданчик, на якому зможуть зустрітись без посередників виробники сільськогосподарської продукції та її споживачі. Він задуманий як відповідь на виклик епідемії COVID19 та її наслідки. Багато селян сьогодні опинилися у складній ситуації, не маючи можливості реалізувати власно вирощену продукцію на ринках та ярмарках України. Водночас мешканці міст і селищ вимушені купувати фрукти, овочі, м'ясо, молоко та іншу продукцію лише в магазинах та супермаркетах.
Проект «Відкритий ринок» не є комерційним, а виключно соціальним, тому не передбачає жодної системи оплати. Проект є всеукраїнським, у своїй області споживачі зможуть знайти продукцію після того, як в ній зареєструється перший виробник.
Платформа «Відкритий ринок» доступна за адресою։ http://rynok.in.ua/.

Детальніше про проект за посиланням http://www.auc.org.ua/novyna/vidkrytyy-rynok-startuye-onlayn-proyekt-za-pidtrymky-amu та на сайті платформи http://rynok.in.ua/.