Компаніївка
Переглядів: 305

Відзначення Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні в Компаніївці

IMG 2138Згідно з Указом Президента України 20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні. Ми стали свідками початку боротьби нашого народу за незалежність і право жити у вільній та демократичній державі. Події на Майдані в м. Києві не залишили байдужими щирих патріотів, які, ризикуючи своїм життям, свідомо йшли на подвиг. Так у нас з’явилася Небесна Сотня мужніх Героїв.

Своїм прикладом вони надихають українців і сьогодні відстоювати демократичні цінності та захищати Батьківщину. У ці дні жалоби Україна вшановує героїчну і водночас трагічну сторінку нашої історії.IMG 2152
З метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року), відбулася урочиста церемонія покладання квітів до Монументу Патріотам України в смт Компаніївка. В заході прийняли участь селищний голова Олександр Маслюков разом з колективом, представники структурних підрозділів райдержадміністрації, трудових колективів підприємств, установ, організацій та громадськість селища.IMG 2146
Всі присутні хвилиною мовчання та запаленням лампадок вшанували світлу пам'ять тих, хто день за днем виборював мир і спокій кожного із нас. Ми вклоняємося Героям, які поклали життя у боротьбі за єдність, свободу і гідність, за демократичні цінності та європейський вибір українського суспільства.

Вічна пам’ять їм, вічна шана їхнім сім’ям і близьким, миру і процвітання нашій державі. unnamed0014Слава Україні! Героям Слава!