Компаніївка
Переглядів: 701

Хочеш допомогти безпритульним тваринам, але не знаєш як? Хочеш стати майбутнім зоозахисником у своїй громаді? Не чекай поки це хтось зробить за тебе! Все – у твоїх руках! Приходь на майстерню змін!

maxresdefaultШановні громадські діячі, представники влади та небайдужі жителі, журналісти запрошуємо вас на "Майстерню агентів змін" в рамках проекту "Голос громади в місцевому самоврядуванні" за підтримки Програми DOBRE, щоб обговорити та скласти план дій, як допомогти безпритульним тваринам, адже це проблема всіх і кожного‼️
Чекаємо на вас 9 липня о 9.00 год у смт Компаніївка (біля фонтану)!

Про власний досвід допомоги безпритульним тваринам у Кропивницькому розкажуть представники громадської організації «Бім» (Кропивницький).

У фокусі - ініціатива директорки «Кіровоградська правда» Олени Данилишин “Налий води тварині”, яка вже набрала обертів у Кропивницькому. Учасники як долучитися до неї у Компаніївській ОТГ.

Як запустити інформаційно-просвітницьку кампанію у Компаніївській громаді, щоб змінити свідомість людей по відношенню до домашніх тварин, які інколи стають безпритульними. Ініціативу у свої руки бере завідуючий відділенням ветеринарної медицини Компаніївського ветеринарного коледжу БНАУ Олексій Омельчук разом з командою волонтерів.

Громада перейде до дій – як за допомогою електронної петиції можна отримати кошти з місцевого бюджету на стерилізацію безпритульних тварин. Як досягти максимального - про це представники Агенції сталого розвитку "Хмарочос".

Хочеш допомогти безпритульним тваринам, але не знаєш як? Хочеш стати майбутнім зоозахисником у своїй громаді? Не чекай поки це хтось зробить за тебе!
Все – у твоїх руках! Приходь на майстерню змін!

Координаторка заходу Viktoria Semenenko

Захід відбудеться в рамках проекту "Голос громади в місцевому самоврядуванні" за підтримки Програма DOBRE USAID Ukraine - USAID Україна. Партнером Програми DOBRE на Кіровоградщині є Спілка "Громадські ініціативи України" та Агенція сталого розвитку "Хмарочос".