Компаніївка
Переглядів: 785

В Компаніївці відбулось урочисте відкриття міні-футбольного поля зі штучним покриттям

IMG 68671 червня, у Міжнародний день захисту дітей, гарна подія відбулась у нашому селищі Компаніївка – офіційне відкриття нового міні-футбольного поля зі штучним покриттям, яке облаштували на території Компаніївської зш І-ІІ ст.

IMG 6857IMG 6859На урочистості завітали селищний голова Олександр Маслюков, голова районної державної адміністрації Олександр Мороз, депутат районної ради Сергій Стародубцев, ветеран фізичної культури та спорту Олександр Маліновський.IMG 6885IMG 6889Саме почесним гостям та гравцям дитячої футбольної команди було надано право перерізати стрічку. IMG 6874Вітаючи присутніх з цією подією Олександр Маслюков у своєму виступі наголосив, що такі проекти є яскравим прикладом позитивних змін, які відбуваються у громаді, та як селищний голова переймається тим, щоб створити якомога більше можливостей для активного дозвілля дітей та молоді, адже від цього залежить здоров’я майбутнього покоління. «А відкриття футбольного поля зі штучним покриттям дасть можливість дітям займатись улюбленим видом спорту та підвищувати спортивну майстерність, загартовувати своє здоров’я та більше часу проводити на свіжому повітрі» - зауважив Олександр Андрійович.IMG 6882Олександр Мороз та Олександр Маліновський також привітали всіх присутніх з відкриттям спортивного майданчика.IMG 6892IMG 6895Далі відбувся запальний танцювальний флешмоб у виконанні учнів Компаніївської школи.IMG 6901Перший удар на новому футбольному полі здійснили гості святкового заходу, а юні футболісти продемонстрували усім присутнім своє уміння володіти м’ячем.
Найближчим часом поруч з міні-полем встановлять глядацькі місця.IMG 6908IMG 6909IMG 6910IMG 6887IMG 6914IMG 6919IMG 6933IMG 6939IMG 6944
Довідка. Футбольне поле зі штучним покриттям було збудоване відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України в рамках бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів.
Зокрема, з державного бюджету на будівництво нової спортивної споруди було виділено 750 тис. грн., та з місцевого бюджету - 750 тис. грн. (виконуючи п.3 постанови КМУ від 06 вересня 2017 року №714 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для будівництва футбольних полів із штучним покриттям у регіонах України», де передбачається співфінансування з місцевого бюджету не менше 50 відсотків загального обсягу фінансування проекту на реалізацію бюджетної програми).
Звертаємося до школярів, молоді та всіх жителів Компаніївської ОТГ з проханням бережно відноситися до нового об’єкту, не смітити та не псувати його!