Компаніївка
Переглядів: 248

24 квітня 2023 року загинув Бабенко Олександр Сергійович

1682676433691

Чергова трагічна звістка сколихнула Компаніївщину. 24 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі Мар’їнки Донецької області загинув солдат Бабенко Олександр Сергійович, оператор 1 відділення взводу протитанкових ракетних комплексів роти вогневої підтримки 1 десантно-штурмового батальйону.

Не вистачить слів, щоб передати горе та сум від втрати цієї позитивної людини. Завжди толерантний та доброзичливий як у колі друзів, колег, так і в спілкуванні з відвідувачами установ, де працював, завжди готовий допомогти – таким запам’ятається нам Олександр. Дійсно, війна забирає найкращих.

Народився Олександр Сергійович 31 грудня 1978 року в смт Компаніївка. Після закінчення навчання в Компаніївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів вступив на історичний факультет Кіровоградського державного педагогічного університету імені В.Винниченка. Працював вчителем історії та правознавства у Гарманівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів та Першотравенській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. З 2005 по 2018 роки був державним реєстратором Компаніївської районної державної адміністрації, Компаніївського районного управління юстиції Кіровоградської області. У 2019-2022 роках працював державним реєстратором відповідних структурних підрозділів Компаніївської районної державної адміністрації та Компаніївської селищної ради. 31 січня 2023 року призваний на військову службу за контрактом.

Дякуємо батькам за виховання справжньої Людини, Героя. Щирі співчуття рідним та близьким у зв’язку з непоправною втратою. Дякуємо, Олександре, що був з нами поряд та прикрашав своєю присутністю це життя, захищав Україну до останнього подиху. Вічна слава полеглим Героям! Слава Україні!

Про час та місце прощання з Бабенком Олександром Сергійовичем буде повідомлено додатково.