Компаніївка
Переглядів: 239

Позачергове засідання двадцять шостої сесії селищної ради восьмого скликання відбудеться 24 травня 2022 року

ca0d6da997c7f811cdca8d4563c6a22c XL

Відповідно до ч. 4. 5 статті 46, пп. 8, 20 ч. 4 статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статті 15 Закону України "Про доступ до публічної інформації"  позачергове засідання двадцять шостої сесії селищної ради восьмого скликання відбудеться 24 травня 2022 року о 10 годині в залі засідань селищної ради.

На розгляд виносяться наступні питання:

1. Про дострокове припинення повноважень депутата Компаніївської селищної ради VIII скликання.

2. Про встановлення ставки акцизного податку з реалізованих суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів на території Компаніївської селищної ради Кропивницького району Кіровоградської області

3. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Компаніївської селищної ради Кропивницького району Кіровоградської області.

4. Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки по Компаніївській селищній раді Кропивницького району Кіровоградської області.

5. Про встановлення ставки транспортного податку.

6. Про встановлення ставок єдиного податку для першої та другої групи фізичних осіб-підприємців по Компаніївській селищній раді Кропивницького району Кіровоградської області.

7. Про затвердження заходів з оптимізації та перепрофілювання закладів освіти територіальної громади.

8. Про звільнення Вікторії Шоменко.