Компаніївка
Переглядів: 521

У межах проєкту «Активні парки – локації здорової України» відбулося відкриття спортивної локації в Компаніївці

8

«Активні парки – локації здорової України» – це проєкт Президента України, який направлений на оздоровлення нації та створення вільного доступу до рухової активності. Він передбачає облаштування в місцях масового відпочинку безперешкодного доступу громадян, зокрема осіб з інвалідністю, до спортивних споруд і місць для заняття різними видами рухової активності. Відкриття такої локації сьогодні відбулося і у Компаніївці (вул. Паркова, 11     )

1

2

3

4

5

З вітальним словом до присутніх звернулися селищний голова Олександр Маслюков та директор КЗ "Центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Юлія Стеценко, а вихованці КЗ ДЮСШ «Юність» показали майстер-клас з тхеквондо. На заході панувала яскрава і невимушена атмосфера. Всі охочі мали можливість протестувати новий майданчик.

6

7

На території локації розміщено інформаційний стенд, а також таблички з QR-кодом для сканування і можливістю переходу на ресурс з відеоуроками від провідних спортсменів та відомих особистостей з комплексами вправ різної складності.                                                                                                           

Спорт має бути доступним для всіх!