Компаніївка
Переглядів: 532

4 травня 2018 року відбулася позачергова дев'ята сесія Компаніївської селищної ради об′єднаної територіальної громади 8 скликання

04 05 18014 травня 2018 року під головуванням селищного голови Маслюкова О.А. відбулася дев'ята сесія селищної ради восьмого скликання. В роботі сесії селищної ради взяли участь: директор КЗ «Компаніївське НВО» Потєхіна Н.Д., заступник селищного голови Снєсарь Р.І., в. о. старости с. Голубієвичі та с. Антонівка Савчук С.В., начальник та спеціаліст відділу фінансів, економічного розвитку та інвестицій Калінчук С.Л., Жила А.В., спеціаліст-землевпорядник селищної ради Колтунов А.Г., спеціаліст з зовнішніх зв’язків Вертянова Т.О.

04 05 180204 05 180304 05 180404 05 1805 На сесії було розглянуто такі питання:
1. Про внесення змін до рішення селищної ради від 22 грудня 2017 року №40 «Про селищний бюджет на 2018 рік».
2. Про внесення змін до Плану соціально-економічного розвитку Компаніївської селищної об’єднаної територіальної громади на 2018 рік, затвердженого рішенням селищної ради від 22 грудня 2017 року №41.
3. Про затвердження переліку проектів, які можуть реалізовуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевому бюджету на формування інфраструктури.
4. Про затвердження Програми цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на території Компаніївської селищної ради на 2018-2022 роки.
5. Про внесення змін до рішення Компаніївської селищної ради об′єднаної територіальної громади від 22.12.2016 №201 «Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017-2020 роки».
6. Про затвердження проекту детального плану території.
7. Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража громадянину Вашку Олегу Станіславовичу.
8. Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража громадянину Кондратюку Василю Олександровичу.
9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передачу земельної ділянки у власність громадянці Жосу Інні Миколаївні.
10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передачу земельної ділянки у власність громадянці Чорній Тетяні Анатоліївні.
11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та передачу земельних ділянок у власність громадянину Крещуку Володимиру Серафимовичу.
12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передачу земельної ділянки у власність громадянці Ткановій Тетяні Василівні.
13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів громадянину Чучкалову Михайлу Петровичу та передачу йому земельної ділянки у власність.

14. Про преміювання секретаря селищної ради, заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради та керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету селищної ради.

По кожному питанню, яке було розглянуто та обговорено депутатами селищної ради, прийнято відповідне рішення щодо його виконання.